Zdej se mi...

Zdej se mi...

Anotace: Hudební text

Pohledím tvoji tvář, Zašeptám, mám tě rád.
Na chvíli oněmím, Zeptám se, jestli smím…
Mít tvoji tvář a taky vlasy,
Svírat tvou dlaň, když večer prší.

Jiný svět najednou mám,
Svět plný krásy, kde jsem ho vzal?
Ptám se tě, jestli už smím,
Jestli je pravda, to co teď vím,
Že jsi už má a tví krásný oči
Koukají na mě, proč ale brečí?

Horečka mě objímá, rdousí mě a zabíjí,
Za chvíli už možná zemřu,
Tak se mi zdej ještě chvíli.
Tak se mi zdej, dřív než bude pozdě,
Tak se mi zdej, dokud je čas.
Někdy si vzpomeň, až budeš v bílém,
Na kluka kterej měl tě moc rád.

Už umírám a ne jako vítěz,
Bez velkých scének, klidně jdu spát.
Tak se mi nediv, já umírám lehce,
Když jsi tu se mnou, všechno jde snáz.
Autor vmauxit, 16.05.2008
Přečteno 253x
Tipy 3
Poslední tipující: Robin Marnolli, carodejka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Jo, s hudbou to bude i na slzu:-) taty už to řádkování fajn:-)

19.12.2012 21:42:59 | Robin Marnolli

Určite si to dovedu s hudbou představit.

16.07.2010 21:56:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí