Dvacettři

Dvacettři

Anotace: Narozky - co štěbetají ptáci z teplých krajin

Kdopak se dneska baví?

To Evička Pavlíková
narozeniny slaví.

Už se jí zapalují lýtka,
krásná je jak májová kytka.

Ach, věřte mně ,prosím Vás,
až do Slovinska se šíří o ní hlas.

Klukům v Čechách srdce zlomila,
odjela do ciziny
aby si od nich odpočinula.

A tak Evička pilně studuje,
malá slovinšťana do života
"škola hrou", připravuje.

Písemky opisuje z taháku,
Komenského má na háku.

Po škole si užívá,
na koncerty chodívá.

Jindy krajina ji láká,
kolem jezer se jen fláká.

V botách značky Goratex,
už neví, co je sex.

Na kluky už nevzpomíná,
modlí se jak žádná jiná.

V kostelech je také doma,
přespala už na faře,

zážitků má po kapsářích,
nestačí psát diáře.

Tak Ti tedy Evi přejem,
hodně lásky, plný chrám.

Život máme jenom jeden,
oslaď si ho včelím medem.

Po ptačím pírku posíláme
zdravici,
lásky plnou náruč Ti přejí

Pavlíci (mamka, taťka, Ondra)
Autor devcatko z jetele, 16.05.2008
Přečteno 235x
Tipy 2
Poslední tipující: jerabina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí