Jedna paní povídala

Jedna paní povídala

Anotace: skoroříkanka

Blablabla lalala
jedna paní povídala
břískot, moře hoře, karamela

prý cosi chtěla
ale už zapomněla
co by to býti mělo
prý ale trochu to znělo
- trochu smutně, trochu vesele.

Prý v malém modrém kostele
mrkli na ní andělé
(zvlášť ten jeden, vpravdě barokní.)

kdosi kdesi
klesl přec
- čáry máry Japonec –
klesl na svá kolena
(neboť na cizí klesnout nelze)
a vzhlédl k obloze.
cítil se uboze,
onen muž
(či snad onen anděl, vpravdě barokní)
poznal už, že tu něco trochu zní
- trochu smutně, trochu vesele

(to prý v malém modrém kostele
muzicírují andělé)

Jedna paní povídala,
co, to už jsem zapomněla,
vím jen, že to trochu znělo
jako břískot, moře, dělo
(a možná si i trochu zpívala
blablablabla lalala)
Autor Franti, 16.05.2008
Přečteno 276x
Tipy 5
Poslední tipující: adida, takova, fialová, Flamy, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ta ale byla ukecaná :-D
robot říká OCH

17.05.2008 13:04:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí