Vrchol všeho

Vrchol všeho

Anotace: Prostě mám už všeho dost mno.....vůbec se to ani nerýmuje, ani nevim, proč jsem to vlastně psala...

Cigarety zase zdražily -
- to naštve - sakra
Přemýšlíš, co z toho vlastně máš
když kouř ti uniká z plic i z okna...

Praha Ti leží u nohou
aspoň u těch mých teda
jelikož mám bejvák, ze kterýho vidíš uplně všechno
( i to , co nechceš...)
a dumáš, jak moc tě to tu neba...

Vlastní zoufalství a stereotyp lidí kolem,
docela nudnej život, nemyslíš?
Pak už jen ta zdražená cigareta
je jediná věc, co tě potěší
( a ještě k tomu málo...)

Vopruz..řekla bych,
lepší slovo nelze dát
a tak píšu tuhle trapnou báseň
proč bojovat?
Když lehčí je se vzdát...
Autor Niké, 17.05.2008
Přečteno 324x
Tipy 4
Poslední tipující: Elisha, Equus przewalski, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

supr, tak to nevzdávej!

31.08.2010 16:28:00 | Lilien

Proč nebojovat, když to všichni kolem vzdali?

17.05.2008 10:09:00 | Filosof

...na cigarety se vykašli,sám vím jak mi to škodí,potvory malý,ale život nevzdávej,kdo by potom kouřil za tebe :-)

17.05.2008 09:59:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí