vzpomínky na Prague a Paris

vzpomínky na Prague a Paris

Anotace: h..

Vzpomínky na Prahu a Paříž

Když doznívá hudba, já začínám hrát
Nemyslím na roky co mě čekají
Dřív psal jsem dopisy, teď čtu si je rád
Nedutám u knížky už ani potají
Do stromů bez listí, věším si dárky
Věřím na pohádky a na dobré konce
V noci se bojím při svitu u polárky
Předstírám radost, když zvoní zvonce

v duchu si říkám, ať už to skončí!
Ať skončí zima a havraní šero
Veselý jsem, když se loučím
Když vítám hvězdy, vyhlížím desatero

Popíjím vodku a myslím na Eiffelovku!
Autor vojta petr, 17.05.2008
Přečteno 250x
Tipy 4
Poslední tipující: 6thSun, Kyle, anti-HERO
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

miluju Paříž !

21.05.2008 08:06:00 | anti-HERO

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí