Pro srdce které jsem kdysi měl...

Pro srdce které jsem kdysi měl...

Anotace: Námětem je písnička od Nightwish - For The Heart I Once Had (si to přeložte a máte název básničky :)) okomentujte to prosím. děkuji.

Čas se navěky zastavil
Minuty stékají z ciferníků
Skapávají na chladnou zem
A už tě nevidím tak jasně jako dřív
Přes zamlžené brýle
Chrání mě Bůh
Někdo si to tak přál
A splnilo se mu to
Vím že nemám co ztratit
Když už nemám ani tebe
Tak proč nemůžu letět pryč?
Pryč od vší naivity a lichosti
Duchovních obřadů
Rozlité mešní víno
Polámané hostie
Z roucha farářova zbyly jen cáry
Ještě že to nevidíš
Všechno má své výhody
A já je nikdy nenalezl
Vím proč si lehnout na jarní louku
A poslouchat tóny slunce
Prohlížet si vybledlé fotky
A snít o volnosti
Víš to také?
V zajetí spánku
Tě pořád vidím a slyším
Přestože brýle se rozbily
A nebe už není
Nikdy nebude
Ani ty bohužel nejsi
Cítíš to však
Že ti píše tvé zrazené tělo
Ty to víš
Tak se vrať
Prosím vzhůru k oblakům
Jsi tam vůbec?!?
Autor puostě Uadek, 17.05.2008
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No, víš, ono je to smíchaný. Je to ze mě a přitom sem poslouchal tu písničku. Tak sem to nějak skloubil.

17.05.2008 19:03:00 | puostě Uadek

...námět by jsi měl čerpat ze sebe a ne z písniček a knížek,to není výčitka,ale rada :-)

17.05.2008 17:21:00 | WAYWARD

hmm, dle meho tuto "basen" shledavam dobrou jen v tom směru, že jsou v níž pouzity slova ne právě všední, jinak mě to nezaujalo...

17.05.2008 17:13:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí