Nesouhlasím!

Nesouhlasím!

Anotace: naštvaná... nemá to úroveň ..nemá to mít úroveň

Je vás tolik, a je mi z vás špatně,
váš způsob života mě nudí,
seru na to, ať jsem na dně,
lepší než, když mě každej vůl prudí.

A já vím, že nejsem jediný,
kdo to tu zatraceně nenávidí.
Nejsem jediný, kdo tu hrůzy vidí.

Tolik lidí tady trpí,
tak nebuď tak slepý!
Seber se ze svého televizního hrobu,
a zkus vylepšit podělanou dobu!

Dřív než chcípneš úplně zbytečně,
tak radši v boji a statečně!

Tak už otevřete oči,
dřív než neštěstí se stane.
Tak už něco udělejte,
než další duše zhasne!

Tak jako jste zhasli vy.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 17.05.2008
Přečteno 241x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, bez nápadu na přezdívku...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ne,nejsi sám...tomu věř

03.06.2008 22:09:00 | bez nápadu na přezdívku...

promin,mělo tam být M-co dělám podle tebe špatně?

17.05.2008 20:34:00 | Comparare

a co dělá podle tebe špatně?

17.05.2008 20:32:00 | Comparare

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí