Dva v jednom

Dva v jednom

Anotace: :(((*(**(***(:)**)*))

Co se to s námi stalo,
co je to s námi,
kolik roků nám života vzalo,
kolik let jsme stárli.

Stávala tu lípa,
dnes jenom pahýl,
vítr se o ni opírá,
už jsme tu sami.

Jsme staří přátelé,
co mají roků mnoho,
jsme dávnověcí objevitelé,
už prožili jsme toho...

Ty jsi moje tělo
a já mu poroučím
co si píseň pělo
mým hlasem souzvučným.

Já jsem tvoje duše,
a ty mi dáváš sil,
prožíváme období krušné
kdy nemáme k sobě chvil.

Nádech a výdech,
bouře a blesky
já jsem tě prohléd
máš po mně stesky

Zmíráme spolu,
jsme jeden a tentýž
ty vzlétneš a já si
půjdu lehnout do hrobu,
a to já nechci
to je ta potíž

Duše a tělo
to jsou dva v jednom,
společníci, které až smrt rozdělí
Autor Tomáš Přidal, 17.05.2008
Přečteno 230x
Tipy 2
Poslední tipující: Flamy, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...máš tip,ale do hrobu máš ještě trochu času :-)

17.05.2008 21:18:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí