Děkuji za to..

Děkuji za to..

Anotace: ...

Předám Ti květ
těch nejčistších úmyslů,
to proto, že můžu vyvádět
a vše pozbývá smyslu..
S Tebou a Tvými slovy,
co dávaj´mi chuť žít
a brázdí tvář mou úsměvy,
tak, jak správně mělo by to být..
Neumím popsat ten nádherný pocit,
když svět se usměje,
díky těm pár písmenům..
- patřícím mně..
Mám za co děkovat,
kámen bolesti nemusím nosit,
když s mým smíchem roztaje,
napospas temným havranům..
- co jinak dusí mne..
Děkuji za to..
Autor Adie.80, 17.05.2008
Přečteno 613x
Tipy 3
Poslední tipující: Petbab, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

duše rozumí

18.05.2008 08:39:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí