Tam a zpátky...

Tam a zpátky...

Anotace: v Koncích...pro Začátky....

Sotva jsem do srdce přišel
láska odchází...
sotva jsem rozumu nabyl
hloupost mi nohy podrazí…
Chci potěšit...přitom se někdo urazí...
Chci odejít….přitom mě něco zarazí...
Chci vejít,ale někdo mě nepustí...
Když se chci družit,
někdo mě ze svého světa vypustí...
Když chci být sám,
tak někdo chce se mnou být….
Když chci zrovna mlčet...
někdo chce na mě výt….
Když někomu duši dám
tak ji zahodí...
Když dám se dohromady
někdo mě rozhodí...
už vím….
v chladu se rozpálím…
naruby se obrátím...
tak pojďme tančit černej šohaji….
vítr můj popel roznese po kraji…
vrátím se...
nazpátek….
zas někdy dojdu si…
pro další začátek….
Autor enigman, 18.05.2008
Přečteno 283x
Tipy 3
Poslední tipující: pejrak, igniss
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo, všechno je obráceně, jinak než by mělo být..

18.05.2008 12:43:00 | frida

..to je život,i když nechceme pořád se na začátek vracíme..

18.05.2008 06:45:00 | igniss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí