taková...

taková...

Anotace: Maková...

Na obloze krouží hladoví ptáci…
nastává výprodej…
hlavní atrakce…
maková palice...
v likvidaci…

Poslední nabídka!
na mák množstevní sleva…
a pak?
dutý zvuk a prásk!
nevěřil bych tomu
ani ,,za mák,,…
idea…
na chvíli oněmělá…
naštěstí…pochopila….
rychle zaplatila...
rozum...do hrsti uchopila…
štěstí měla…
s posledním zrnkem víry
z palice supům uletěla…
Autor enigman, 18.05.2008
Přečteno 272x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí