Peří spálené v plamenech (nenávisti a zkamání)

Peří spálené v plamenech (nenávisti a zkamání)

Anotace: ...

Peří spálené v plamenech (nenávisti)

V pokoji prázdném leží na zemi dívka,
okolo sebe rozházená má pírka.
Peří padlých andělů, pálí v plamenech
nanávisti, proto, aby zapomněla.

Snaží se zapomenout na toho ,kdo jí ublížil
Přeje si spálit své vzpomínky.
Chce zapomenout na toho ,kdo její duši ponížil
-lhaním,láskou a zradou…
Touží po ztracené lásce.
Chci jí i odlákat jinam.
Jeho duši volá k sobě do nebe
-mezi bouřkové mraky

PS:Bál se, nesměl k ní do nebe-i když se chtěl vrátit.Teď už ví že tu dívku(mne) ztratil.Navždy!
Autor Yukki, 18.05.2008
Přečteno 236x
Tipy 4
Poslední tipující: Simísek, Azazen, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Strach..., nejvetší nepřítel a překážka vztahů.
Azazen

18.05.2008 12:57:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí