...

...

Anotace: dnes napsané...tady a teď...

A je Adam, první muž,
tomu věrně, věrně služ,
B je bolest, krásná, věčná,
políbila ho jiná slečna,
C je cit, ten dávný, hříšný,
pro děti je stále čistý,
D je domov, pro ně cizí,
vždy totiž rychle zmizí,
E je Eva, první žena,
budiž všemi poženhnána,
F je frmol, hodně práce,
je to pro nás velký zrádce,
G je gronsko, plné ledu,
jak jen já ten život vedu,
....a dál už já radši nepíšu,
nebo to všechno pak přepíšu,
jen jedno písmeno mě ještě láká
je to L a je to láska,
potom to poslední...
Ž je život, ten já ráda,
ať je on i láska pro Vás snadná...
Autor jarkaj, 31.07.2005
Přečteno 256x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí