Ztráta

Ztráta

Anotace: Nevím co napsat,asi jeno to že to tak většinou bývá.

Ztáta nejližšího člověka,
smrt v duši jistá,
co to bude za léta,
žít jako pesimista.

Srdce už dobilo,
láskou k tomu člověku,
do pistole nabilo,
kulky z kulometu.

Pak už jenom Pal,
další mrtvá duše,
kdo dal,
šíp do střelecké kuše.

Nikdy nezapomeňte,
na lidi co máte rádi,
ať jste příbuzní,znám,partneři,
nebo kamarádi.
Autor Kubiiik2011, 18.05.2008
Přečteno 435x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Borecká, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí