Touha po lehkosti

Touha po lehkosti

Anotace: Prostě něco...

Sbírka: Chvilky nevšednosti

Touha po lehkosti
touha po lehkém spánku
již patří minulosti.
Řeknu ti na oplátku,
kde najdeš stín
a hlavu pro oprátku.
Nikdy tě nepustím,
ač myslíš si to, snílku,
vím, že se zastavíš.

Touha po lehkosti,
touha vystoupat výš,
náleží budoucnosti.
Autor Jeninas, 18.05.2008
Přečteno 540x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, jedam, Joose, Jahodová kopretina, mononoke
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

řeknu ti na oplátku kde najdeš stín a hlavu pro oprátku...to je dokonalé

18.05.2008 20:17:00 | mononoke

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí