Hledání

Hledání

Anotace: Věřím v slunce, i když ho nevidím. Věřím v lásku, i když ji necítím. Věřím v Boha, i když mlčí

Hledání

Bloudím mezi stromy
Větve
jak pařáty smutku
prodírají se
k jedinému teplému místu
v tomhle reálném snu
Srdce pulzuje
Krev v tepnách pění
Nádech přehlušuje výdech
Křik ticha okamžiku
umlčí mé prosby

Utíkám před neznámým zlem
před nepřítelem z temnot
zapomínám
na jaro,
na krásu světa
a na tebe
klečícího v prachu
s kytkou polibků

Bráním se nenávisti,
to ona sžírá všechny mosty
naděje v život
Po kolena uvězněná v bahně
Tahám slunce za paprsky
a pokouším se po nich vyšplhat
ke štěstí.

Lásko, kolik tváří vlastníš?
Můžeš být sluncem,
oblakem nenávisti,
skřivanem na větvi jabloně
vránou odlétající s bolestí pryč.

Nasaď si masku,
jakou chceš
avšak slibuji,
že pohlédnu do zrádných tvých očí
já,
dívka pozorující úsvit
se srdcem v dlaních.
Autor Filosof, 19.05.2008
Přečteno 257x
Tipy 6
Poslední tipující: hostmen, kouzelníček, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí