Pomalá smrt ve váze

Pomalá smrt ve váze

Anotace: Když natrháš je- krásně voní, když otočíš se- slzy roní.

Ve váze smrt je pomalá
pár kvítků, co jsi dostala,
tobě se jimi zbarvil svět
a dušebolu zahnal stín,
ve váze malý vonný květ-
květ natrhaných kopretin.

Palčivého žalu vzdech
je lstivý břečťan v starých zdech,
palčivého žalu víra
je skrytá v rukou Všehomíra.

Ve váze smrt je pomalá,
uvadá zlatý slunce klín,
ve váze k ránu skonala
půlnoční láska kopretin.
Autor Dilla, 19.05.2008
Přečteno 269x
Tipy 10
Poslední tipující: Skaja, Equus przewalski, Bíša, sarycek, Marfuša, danaska, Caracol, Churry
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Povedená kopretinková, ta se mi moc líbí.

19.05.2008 14:21:00 | Marfuša

Moc, moc hezké.

19.05.2008 13:49:00 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí