bolest

bolest

Anotace: bolest

Co bolí, to roste
tak se to prý říká.
Je to velmi prosté,
ale srdce se to také týká?

Se srdcem to neplatí,
to nemůže být možné,
neroste, jen doplatí,
co svědomí je dlužné.

Bolest patří k životu,
někdo se jí bojí,
jiný ma tu ochotu
s láskou si jí spojí...
Autor Nazgulll, 19.05.2008
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí