Říkej mi....

Říkej mi....

Anotace: ...............

Říkej mi prostě Jimmy,
vzpomeň si na minulé léto,
kdy naše polibky,
po borůvkách chutnali,
byl sem krásný jako hvězda,
co z filmu spadla,
ty jsi byla jako Venuše,
co zabloudila na Mléčné dráze,

na křižovatce špatně zabočila,
do mého klína spadla,

potom jsme si zašli,
do velkého grandhotelu,
co jsme se seznámili,
na kaviárové toasty,

příběh svůj jsme si prožili,
jak ze starých filmů,
roků třicátých.
Autor Vlk v rouše, 19.05.2008
Přečteno 252x
Tipy 10
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Princezna.Smutněnka, Elesari Zareth Dënean, Marfuša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Venuše co zabloudila na Mléčné dráze...Hm hm...Skvěle, pane básníku.

19.05.2008 19:24:00 | Princezna.Smutněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí