Vůně

Vůně

Anotace: Už vím, proč je tak vysoká rozvodovost...;)

Všudypřítomná a naše…
Potlačená parfémy a sprchovými gely,
vtlučeno nám do hlavy, že bez nich budem nahý…
Jenže naše vůně!
Povzbuzena sluncem, deštěm, větrem…
Ať chcem nebo nechcem…
Vzbudí vzpomínky na cokoliv…
Vzbudí chutě na milování…
Nasaji vůni tabáku z gitanesek,
nasaji vůni svých věčných lásek…
Nebudu krčit nosem,
když zpocený mi řekneš pocem…
Má lásko jediná…
Pro mě tak sexy zpocená…
Má lásko voňavá…
Tvá vůně a potom naše společná…
Tvá vůně,
zůstane ve vzpomínkách napořád…
Autor Onqa, 19.05.2008
Přečteno 225x
Tipy 3
Poslední tipující: yourqueen, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rozplakalas mě pro mé vlastní čichové vzpomínky, pro mé všechny vzpomínky,jo a rozvod má taky svůj vlastní pach,strašidelný,úřední.piš dál.P.

15.06.2008 23:29:00 | yourqueen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí