Náskok mám

Náskok mám

Anotace: Náskok mám

Náskok mám,
a tak to dám.
Mike zneužívám,
party ovládám.

Poměrně slušný náskok mám,
Něco dokáží, v to doufám.
Mladá krev má, se nezapře,
Mládeži, ty jsem ze všech nejblíže.

Jsem totiž taky jeden z nich,
Ne jako stařešina DJ Wich.
Je dobrej, super, to jo zase,
Ale vyrůstal v jiném čase.

Měl těžký začátek, však dal to,
Oprávněně měj z něho nahnáno.
I já však mám světu co říct,
Volat, řvát chci kolem sebe PEAC!

Mír, to je to, co nám chybí,
Lidi jsou neustale na sebe zlí.
Snad můj kus olova pomůže,
Když lepší zítřek všichni stavíme.

O to nám jde,
ono to půjde!
Když nám ten náskok,
NESEBERETE !!!
Autor James Tony, 19.05.2008
Přečteno 226x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí