Kamarádství

Kamarádství

Anotace: Tady se dozvíte, jak probíhá moje kamarádství ale ,troch jinak...............

Já mám skvělou třídu,
vy možná taky,
určitě se učíte
v češtině slabiky.

Kamarádů máte stejně holek i kluků,
kyž se spolu bavíte,
je kolem hodně,
hodně velkého hluku.

Chodíte spolu každý den ven,
půjdete určitě i se psem.

Učíte se dobře,
kamarádi taky,
kdyby ne,
sbalíte si jen saky paky !!!

Posíláte si zprávu,
že půjdete na kávu,
možná i na brusle,
zabíjí tam kůzle.

Je to velká pohroma,
říkáte to doma.
Maminka radši říká :
Šupky dupky do postýlky !!!
Autor Pecka.222, 19.05.2008
Přečteno 240x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí