Pod diktátem

Pod diktátem

Anotace: Ve škole sme s e o tom bavili.. zapůsobilo to na mě. Mělo by na každého.

Přijel k nám vůz fekální
- hadi plni radosti.
A ty,
s mozky a srdcem v místě pravém
- začaly sžírat starosti.
Do jejich duše smutek vešel,
začali se bát,
to však ještě nevěděli,
co se má s nimi stát.

Ten vůz totiž ďábel řídil,
přímo z pekla povolán,
zničil vše kam jen vejel,
a u toho mordoval.
Vzal nám všecko!,
důstojnost i lásku,
rodinu i přátele,
vymyl mozky, vysál těla
a v nás zbyla,
jen poslední hnijící,
kapka naděje.
Avšak čas plynul,
kapka přestávala hnít,
„přátelé“ z východu,
pomohli a dodali nám klid.
Pár let pokoje, míru a radosti,
a my věřili,
že jsou pryč starosti.
Avšak ejhle! přichází zvrat,
a sním sovětský „kamarád“.
Kamarád, který má pod nití hedvábnou,
zbraň krutou a nevábnou!
Autor Elishabet, 19.05.2008
Přečteno 320x
Tipy 4
Poslední tipující: Varda, její alter ego, estrellita, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nenechme zničit český národ komunisty!Vlasti Zdar!

30.05.2008 12:32:00 | Mrs.Grázl

...tip máš za to,že to na tebe zapůsobilo. :-)

19.05.2008 19:28:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí