Nechceš

Nechceš

Anotace: ???

Stojíš a nevidíš
jak mizim,
propadám se níž-
nechceš
slyšet burácení hromů,
nechceš
slyšet borcení lomů,
nechceš
slyšet,že chci zpět k tomu,
co jsem tak miloval,
co jsem si sliboval...
Nemůžeš
stavět se bouři,
nemůžeš
proplouvat v moři
nadávek a potupy,
co tě stejně potopí...
Autor semtrpajzlik, 19.05.2008
Přečteno 266x
Tipy 2
Poslední tipující: Alasea
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí