..??..pocit..??..

..??..pocit..??..

Anotace: nevím jak to nazvat...je to jen další obyčejná básnička a opět o mě....neni ani moc povedená....říkejte si, co chcete..třeba že jsem sobec...ale o ničem jiném psát neumim...

Chtěla jsem vysoko lítat,
chtěla jsem se zplna smát,
fantazie volnost měla,
žila jsem si bez obav.

Byl jsi světlo světa mýho
a svítil jsi mi na cestu,
když zhasneš, tak se neděje nic,
to já to všechno odnesu.

Tak proč mě to furt překvapuje?
Vždyť je to už síla zvyku,
mý střípky srdce poslal jsi
bez milosti do septiku.

Prý jsem jedno velký nic,
bez významu pro lidi,
žiju,dýchám,usmívám se,
jen mě nikdo nevidí.

Nevnímáte moje slzy,
všichni máte ten svůj svět.
Na smrt prý je až moc brzy,
tu bolest prý mám přetrpět.

Jsem uvězněná mezi světy,
všech těch EMO generací,
všechno zase bude dobrý,
tak proč se to furt neobrací?
Autor Sana.sorrow, 19.05.2008
Přečteno 250x
Tipy 5
Poslední tipující: blue, brooklyn
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

geniálně poskládané... :)
tak Ti přeji ať víš jak dál, ať je lépe, snad Tě tím neurazím

20.05.2008 00:56:00 | blue

Třeba to přejde samo, s tím depresivním psaním, ani nebudeš vědět jak. psát se dá o čemkoliv.

19.05.2008 19:59:00 | brooklyn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí