Gervaisa.

Gervaisa.

Anotace: Věčné dilema sexu a lásky.

Včera vzal jsem stopem,
zatoulanou holku,
nebylo jí ani,
zdaleka osmnáct,
místo duše měla,
zlatou tabatěrku,
a v ní ukrytý,
kondomy proti AIDS.

Prý vyspala se s každým,
jsa Gervaisa za polévku,
ach Bože krásné děvče,
mlhy plynou nad řekou,
a básníci k luně,
vystřelují verše,
stále stejnou,
zbraní staletou.

Ach Gervaiso,
klidně si můžeš tančit,
na stole mezi střepy,
když podlaha zde,
zdá se Ti být,
příliš zaplivaná,
ač touhle slují léta,
noblesně se plouží,
šizuňk jednonohý.

Ach Gervaiso,
světluško pro jednu noc,
chtíč již nademnou,
ztrácí svou moc,
konečně mohu,
před smrtí chvíli,
svobodně si létat.
Autor V.N.Losinský, 19.05.2008
Přečteno 319x
Tipy 18
Poslední tipující: Jarunka, hloubavá, Danga, Kapka, Házté, Lady Carmila, Štěpina G, Rolnička, Iva Borecká, igniss, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

možná jsem zcela nepochopila..ale první sloka mě zaujala natolik, že si zaloužíš tip:-)

31.12.2008 21:15:00 | Lady Carmila

hmm, zajimave

23.07.2008 19:16:00 | Rolnička

zvláštní, ale pěkné, ne to se vlastně nevylučuje takže zvláštní a pěkné

19.05.2008 23:48:00 | Rozárenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí