MAMINKA!

MAMINKA!

Anotace: No jo no den matek

Co mohly bychom Ti k dnešnímu dni přát, maminko?
Že už nebudeme zlobit a když tak jenom malinko.
Chtěly bychom, aby jsi byla šťastná,
jsi jenom naše, ale to je věc jasná.

Rády by jsme Ti daly co ještě nidko před náma,
ale tohle je asi věc nemožná, nebo alespoň nám neznámá.
Co ale takhle dát si kávičku, klasicky
a tenhle rituál už uchovat si navždycky?

Kdysi spolu stavěly jsme puzzle a hrály hry,
v dnešní době vykládáme si naše touhy, přání a sny.
Jsi prostě super maminka
a tenhle den je k přání jenom záminka.
Autor Kopretinka, 19.05.2008
Přečteno 329x
Tipy 2
Poslední tipující: elfkan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí