Páperie

Páperie

Anotace: čo je vlastne šťastie?? mojím dočasným šťastím bola jedna osoba a láska.....

Šťastie je len páperie
ktoré čaká kam ho vietor zaveje
Tvoj bozk už uletel z mojich pier
v mojej duši nevládne viac mier

Bodáš ma pohľadom priamo do srdca
kožu i telo snažím vyzliecť sa
Nezhasol si plameň sviečky
jej jas ožaruje tvoju tvár

Nemyslíš už viac na mňa!?!
A predsa nedokážeš sa ma vzdať !?!
Odfúkol si páperie z mojej dlane preč
odišiel bez zbytočných sĺz

Ten čas vídam v očiach tých soch
čo si šepkajú o láske krásne sny
Tou sochou som bola i ja
v tom sne my obaja
a celý svet mal zmysel

Šťastie je len páperie
ktoré čaká kam ho vietor zaveje
.......mojím šťastím si bol ty...
Autor bathory, 20.05.2008
Přečteno 255x
Tipy 3
Poslední tipující: underwing, jedam, Equus przewalski
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí