Vem si co chceš

Vem si co chceš

Anotace: ber a plať

Vem si můj život do svých dlaní
a klidně mu zlom vaz,
přestaň mi říkat bez ustání,
že máme ještě čas.

Snad oba víme přeci,
že kouř vše zahalí,
jdeme naproti sobě,
ne blíž spíš do dáli.

A v mlze cíle tonou,
jak moje tak i tvé,
opravdu nevím jak mohou,
být žíly bez krve
Autor DERALTE, 31.07.2005
Přečteno 532x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí