Amarant

Amarant

Anotace: Má sladká Don...

Má drahá,

Skrápějí ti v kapkách na polštář
Slzy, které zapomněl si tady on
A ty se dusíš pro něj, padlý žhář
To on, nechal tě plakat,
má sladká Don.

Má nejdražší,

Krvavě svítí slunce východy
Poseté temnotou padlého Amarantu
A padlými stezkami, mrtvých pochody
Vedou tě krkavcům
do spárů chtivých pantů

Má drahá…nejdražší

Smrt si tě měří do svého hávu
Poslední nádech ti v příslibu sňala
A nic ti tak nesluší tam na kopci v davu
Jak poslední pohled jež nebesům´s dala.

Má drahá...
Autor Isobel, 20.05.2008
Přečteno 284x
Tipy 11
Poslední tipující: elfkan, Dedillope, Mácha, jedam, Noc17, Churry
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..tak to je síla..jsi lepší a lepší...fakt..

21.05.2008 10:27:00 | Mácha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí