Řekni mi, řekni

Řekni mi, řekni

Anotace: Básnička z doby, kdy jsem si připadala zraněna láskou. Už není aktuální... 100% není, vidím to jinak, ale stejně ji sem dávám, protože jsem jí tehdy věřila...

Sbírka: Chvilky nevšednosti

Řekni mi, řekni, kam jsi šel?
Kampak tvůj úsměv odletěl?
Jestlipak myslíš na špitání?
Jak špitali jsme bez ustání
a nemysleli dnem i nocí
na to, co přijde. Na příkoří,
na číslice a písmena.

Řekni mi, řekni, kam jsem šla?
Kampak má láska utekla?
Proč zapomněla na špitání
a počítala bez ustání,
zda vyplatí se dnem i nocí
jen špitat, smát se, užívat si
a rozhodla se říci ne.

Řekni mi, řekni, kam jsme šli,
proč byli jsme tak naivní
a mysleli si, že jsme hodni
žít velmi šťastni každý zvlášť.
Vždyť ze samoty zlost a zášť
se rodí.
Na to jsme tenkrát zapomněli.
Autor Jeninas, 20.05.2008
Přečteno 503x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, susana načeva, kikis, jedam
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí