Proč

Proč

Anotace: Opět jeden starší kousek, za který se i trochu stydím. Protože ta část života byla moc fajn a já o ní píšu takové... věci...

Sbírka: Chvilky nevšednosti

Proč byla jsem tak bláhová
a říkala si dokola,
že máš mě rád
a láska přeci nikdy nezmizí.

Už vím, že mít rád není vše,
že mít rád není příliš,
že umím víc
a nechci ti víc dát.

Teď je mi jasné,
člověk není,
ach není věrné stvoření
a neví, co je stálost.

Já nestálá, ty nestálý,
spolu nikdy více.
Nebylo lásky, nebylo třpytu,
že by do třetice?

To ne...
Autor Jeninas, 20.05.2008
Přečteno 514x
Tipy 8
Poslední tipující: susana načeva, 6thSun, kikis, WAYWARD, jedam, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí