Harlekýn

Harlekýn

Anotace: ...

V bolavém cáru tančících vran,
v krvavém objetí tiché pěny,
stahován dlaněmi Smrti, na duši nespočet ran,
tančí sám, démon Harlekýn.
Semknut nocí, vlci řvou..
Je černou ovcí, bílou tmou.
Sladkou náplní mého zkyslého dortu..
Autor Trophy, 20.05.2008
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí