Špatný sestřih

Špatný sestřih

Anotace: obyčejný básen o obyčejné špatném sestřihu.....jednoduchá básen.....

Nevěděl jak dál
Utíkal a řval

„Jak se to mohlo stát proboha!“

„Jak tě mohli vzít tak do hola?“
„Já nevím, prostě jsem řekl ostříhejte mě.“
„Vypadáš fakt šíleně.“

Chlapec byl však neštastný
Neslaný nemastný

Po krabici s kapesníky sáhl
Jeden si vytáhl
Vysmrkal se do něj
„Hmmm, ty ale krásně voněj.“
Řekl když přičuchl ke květině
Která vypadala tak nevinně

Stejně jako kadeřnice
Která uštědřila mu lekci hrůzy
Jako tanečnice
Která chodila na různé kurzy

„Nechám to dorůst.....Co jiného taky.“
Podíval se na ty bílé mraky

Ostříhali ho špatně
Nezastavil je
Není až zas tak na dně
Jeho slza v oku ještě netaje

Nikdy tam už nepůjde
Posměchu ted neujde
Na fotku svou zírá
A přitom tak unaveně zívá...
Autor PoeziGirl, 20.05.2008
Přečteno 284x
Tipy 10
Poslední tipující: Woski, Chancer, Zasněný básník, Traci, Bíša, jedam
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jednoduchá, ale má super myšlenku! Super myšlenka=supertip :-)
Tak tak, doroste to a bude to fajn ;-) Sám jsem byl teď na krátko a už se mi to zase začíná zdelšovat...

11.07.2008 21:28:00 | Chancer

Hezký, taky mám takovou zkušenost, ale nijak to nehrotím, ono to zase doroste.

22.05.2008 08:39:00 | tdraský

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí