Relax

Relax

Anotace: Relax

Relaxuji, nohy na stole,
Pohodové verše skládám.
Nic mě nehoní, nic mě nesere
Hroznové víno, tyčinky, mňam.

Relax, věc důležitá.
Relax, věc užitečná.
Relax, věc krásná.
Relax, věc nyní má.

Každý jde na to jinou metodou,
Někdo spí.
Mě se do hlavy pohodové zvuky linou,
Druhý si fotbal pustí.

Výsledek je však naprosto stejný,
Je to pohoda, rauš klidný,
To je to, co chci jasný?!
Autor James Tony, 20.05.2008
Přečteno 248x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí