Chuť

Chuť

Anotace: ..jedna z těch SMSkových, když na míle jsme daleko :o))

Má chuť je veliká…
a zaslouží si prostor (óó..jak já bych chtěla!)
Niterná představa se mysli dotýká
…a její obšírnost je sžíravá i smělá!
Má chuť má přívlastky
…co se setměním přibývají
Má chuť má barevnost
…co jasná plátna mají
Má chuť má zachvění
…co nitra rozdrnkají
Má chuť je bez konce
…tam dva se potkávají!
Autor šuměnka, 01.08.2005
Přečteno 375x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Mám hodně ráda chutné vrstvení chutí

03.05.2006 22:50:00 | Mirka Hedbávná

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí