Hmyzí žena

Hmyzí žena

Anotace: - Nevzpomínání -

Sbírka: - Nevzpomínání-

o

Úsměvy žen
v zrcadlech bilboardů
shlíží se . . .

Namísto stuhy
ve vlasech
černé brýle
(smuteční znamení současnosti)

Namísto květiny
ve dlani
neseš si
mobilní telefon

Namísto lehounké sukně
zakuklena v riflích
hmyzí žena . . .

Ta tam
je motýlí lehkost
roztančené chůze
na podpatcích
když s látkou
rozverně nožka
pohrává si
a ty sníš o tom
jaké by to mohlo být
s ní si zatančit . . .

o
Autor Těšínský, 21.05.2008
Přečteno 247x
Tipy 7
Poslední tipující: isisleo, Marfuša, WAYWARD, labuť, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Žasl by vážně Cassanova,
dnes kráska - jenom "průmyslová"

21.05.2008 11:06:00 | Marfuša

...musíš víc do "zákulisí" :-)

21.05.2008 10:09:00 | WAYWARD

...ještě se nějaké najdou ...

21.05.2008 08:03:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí