Kde jsem?

Kde jsem?

Anotace: :)

Lidi jsou svině
Je to tak
Já chtěla bych být jako pták

Jenže kde jsem jáJe tenký led
Tam kde jsem
Končí svět

Ledové zdi,
z kostela zvony zní
Velké kříže,
brána co má mříže

Ledový kámen,svíčky svítí
Pod poklopem z kamene
,,,,,,,,,,,,,,,je tma...
Autor Willy Wonka, 21.05.2008
Přečteno 236x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí