Montgolfiéra

Montgolfiéra

Anotace: před výbuchem (nitra)

v tramvaji míjím
opilá nábřeží
horkou nocí
reklamy
na
život
.
.
.
proč Už dávno nejsi...
proč tak Najednou
Chci tě strašně moc
mít zas pro sebe
pomilovat až do němoty
probudit se
v lihu
a vědět

už Nejsi

Co komu dali
že nesmím
co komu dali
když nemám
nic

ne tohle mi neřekli
ve škole
kruci
tohleto Život

tramvaj
co veze
lidi
tak
zkurvené
že
se
bojej
aby
nepozvraceli
prkýnko
svou
duší
.
.

.

už Nejsi!

Nebudeš Tohleto není paranoia
tady se neumírá na syfla
tady se neumírá na nemoce
a to slova jsou prej nesmrtelný

tady lidi
chcípaj
na

upřímnost
Autor Jasmin de Paris, 21.05.2008
Přečteno 232x
Tipy 6
Poslední tipující: Renatka, Lacosta1, Psavec, hanele m.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí