NADŘAZENÁ

NADŘAZENÁ

Anotace: já jsem něco víc a vy jste nic...

Já jsem něco víc
a vy jste nic.
Pouhé figurky,
které hrají,
jak se krásně mají
a přitom všechno prohrávají.
*
já jsem něco víc
a vy jste nic.
jste jen postavy plné hříchů
....plné smíchu,
které nic nemájí,
....jen hledají.
*
já jsem něco víc
a vy jste nic.
jsem plná chtíče a odhodlání,
plná nadřazenosti a pohrdání...
*
já jsem něco víc
a vy jste nic.
panovačná dáma bez emocí,
která se ráda potlouká tmavou nocí.
*
já jsem něco víc
a vy jste nic.
všechno umím,
všechno znám,
všechny ponižuji
a všem nadávám...
*
Já jsem něco víc.
a co jste vy?...no radši nic...
Autor antikriss, 21.05.2008
Přečteno 315x
Tipy 3
Poslední tipující: kikis, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ta je výborná,hned toho využiju,potřebuji poradit v mnoha věcech,teď bych nutně potřeboval vědět,proč nejdou odeslat obrázky "mejlem" z mého "notebuku",dík za odpověď.

21.05.2008 18:14:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí