Momenty porozumění

Momenty porozumění

Anotace: ......Placebo - Meds ...... a soundtrack k Once.

V hlave mi hraje hudba,
prehravac zustava vypnutej

smim prosit?
o tanec mezi kapkami

NIKDO NEVI, CI JSOU TO SLZY

mozna tech,
co museli ublizit

mam pocit, ze se me svet tyka

aktualni pocity
mydlova bublina
vune promokleho koure

...jistota

celou cestu si jen opakovat,
jak je to v haji

...
momenty porozumeni
...

(íáščýčřžéšřýšířžéěřžéšýčřžčřžčřý)
Autor mattoni.uz.neni, 21.05.2008
Přečteno 245x
Tipy 2
Poslední tipující: stmivani.na.lepsi.casy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

aspon trochu jistoty :)

22.05.2008 17:46:00 | stmivani.na.lepsi.casy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí