CÍL

CÍL

Anotace: Chvíle smíření !

Jako umírající
bezcenný odsouzenec
čekám na zázrak
věřím ve spásu
doufám že to příjde !
kýžený únik !
BOLEST ! BOLEST !
svírá mě a ovládá
čekám už jen na zázrak
ůlevu
smrt je teď jediným
cílem
smrt ve své nahotě
nekryta
už se jí nebojím
je pro mě vysvobozením
mé lásky v mé mysli
netruchlí
nic mě tu nedrží
cíl je jasný - úleva
Autor bratr neohrozeny, 21.05.2008
Přečteno 271x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí