OSUD

OSUD

Anotace: Vláčen trendem, dobou, stal jsem se obětí, obětí doby, obětí lidí ! JSEM MRTVÝ !

Ležím ve špinávé díře
mé slzy kanou na dres
uniforma kterou jsem
si nevybral
SMŮLA !
držím sám sebe ve svých rukou
já - to co zbylo z mé existence
CÁRY !
bezmocně se svíjím
oběť, nevinná, vláčená proudem
sny šednou, slzy se mísí s krví
svět se ztrací před očima
mám snad litovat
že mi osud určil spát ?

zvracím, poslední vznešenost jež je mi dopřána
Autor bratr neohrozeny, 21.05.2008
Přečteno 276x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí