Revolver

Revolver

Anotace: magořina...asi...

Milý dětský pokojíček
ponořený do šera
Na posteli sedí dívka
a v koutě číhá příšera

Holčička se strachy třese
naříká a tečou slzy
proč jí teď Bůh nepomůže?
Je na modlení pozdě...či brzy?

V ručce tátínkův revolver
tak nevinný u anděla zdá se
ještě zjistit jak se nabíjí a ...
snad dojde holčička ke spáse.

Za to, žes ji neobjímal
když jí nejhůř bylo
za to se teď rána ozvala
a na zem dopadlo její tělo.

Čistá nevinná krev
smáčí v pokojíčku koberec
ta rána byla pro tebe
aby ti dokázala, že není zbabělec.

Abys viděl
že toho, po čem toužila nejvíc
konečně dosáhla
a teď už není nic
a tak si to dívenka přála.
Autor Nessy, 21.05.2008
Přečteno 255x
Tipy 4
Poslední tipující: Charibeja, Zweiblumen, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

uzasne moc hezke je to pravda v prenesenem slova smyslu

22.08.2008 22:05:00 | barísek2

dobrý námět ... líbí se

23.05.2008 06:26:00 | Zweiblumen

Stává se to mnohdy, ale není to řešení...

22.05.2008 14:31:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí