Pepa v praze

Pepa v praze

Anotace: viz. titulek

Na Hlavní nádraží,
přijel můj kamarád Pepa.
Že prý sem dováží,
drogy z celého světa.

Byl jsem v Německu, v Anglii,
v Číně, Rusku i Americe.
Všude tam fetují,
ničí si ledviny, játra i plíce.

A tak jsem tady,
v Praze, prý je to krásné město.
Pronajmu sklady
a budu slavnější než "DJ Těsto".

Mohl bys mi to tady ukázat,
marihuana mi zničila paměť.
Všechna zákoutí probádat
a odstranit z cesty veškerou havěť.

Další den začali jsme s prohlídkou.
Najmutý průvodce vše dobře znal.
Památky v centru i rozhlednu Petřínskou,
všechno nám podrobně ukázal.

Nakonec jsme se stavili,
v hospodě U Svatého Petra
a pak naprosto opilí,
hledali stanici metra.

Národní Třída!
Tak jsme to našli.
Šňupli jsme koks bílý jak křída
a pak ještě na jedno zašli.

Tož památky tu máte,
inu, opravdu hezké.
Ale stejně většinu z nich ani neznáte,
když pořád jen chlastáte,
to pivo české...
Autor Jordan17, 21.05.2008
Přečteno 313x
Tipy 2
Poslední tipující: Katyně, jelinek8
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (7x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí