rýžoviště...

rýžoviště...

Anotace: v nočním Eldorádu...

Noc odtéká…
krouživě...
z díže…
na dně…
malé nugety radostí….
usaděné….
poslední...
myšlenky se vlečou….
odpadní strouhou
stíny bolestí…tečou….
pryč…
klíč…
v zámku…
zamykám…
dveře do Nikam…
floutek..
co vrací se…
z toulek…
k lidem….
utichly kroky
z černé síně...
zaklaplo víko
v hlíně...
čistý...
usínám…
s klidem….
Autor enigman, 22.05.2008
Přečteno 247x
Tipy 4
Poslední tipující: pejrak, igniss, Castiza
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí