jsem už taková

jsem už taková

Anotace: ......

proč pořád cítím bolest,
kdo mi konečně odpoví?????
mám toho dost, kdo mi pomůže?
nikdo klidně si zhnij v té díře - samoty
asi málo práce mám, proto se užírám,
málo smyslu kolem sebe,
málo lásky a nebe je tak vzdálené

chce si mi brečet,
chce si mi křicet, sucho v hrdle mám,
bolest je tak ostrá

už nebrečím celé dny, už jsem si zvykla
Autor Meriel, 22.05.2008
Přečteno 256x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mysli veseleji...

22.05.2008 22:10:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí