Promarněno za účelem života

Promarněno za účelem života

Anotace: kýčovité nezajímavé stokrát řečené a přece aktuální

S průstřelem břicha
jesm už teď zticha
i když mám zábavu rád
teď nemohu se smát
vzpomínám !
ó lásko rád tě mám
má láska,
teď již navždy nevyslovena
v mé hlavě smyslů zbavené
co teď?
mám už jen pár minut
sakra co mám říct
já chtěl jen žít

to slovo "jen"
tak to byl jen sen
v životě nejtěžší-žít
Autor bratr neohrozeny, 22.05.2008
Přečteno 296x
Tipy 2
Poslední tipující: fuu, pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí