Hvězdo!

Hvězdo!

Anotace: ....

Mrazivě úžasná krása,
moje naděje a spása.
Bdíš nade mnou v noci temné,
mít Tě nad sebou je příjemné.

Jestliže pláču, pláčeš se mnou,
cítím na tváři Tvoji slzu slanou.
Jsem-li šťastná, usmíváš se i Ty,
a já vidím, jak rozdáváš úsměvy.

Svírám v ruce malý dalekohled,
upírám přes něj na Tebe pohled.
Musím Tě neustále obdivovat
a ve skrytu duše tajně milovat.

A já vím, že záříš jenom pro mě.
Autor Wyrda, 22.05.2008
Přečteno 202x
Tipy 3
Poslední tipující: Flow Calipso, elfkan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí