černá

černá

Anotace: jen taková "básnička" o černé. O barvě, kterou mám tak ráda a ostatní ne..

černá je barva smutku
černá je duše zlých skutků
černé jsou mraky když se setmí
černý je můj lak na nehty

proč se ti černá nelíbí
proč v ní smutek nacházíš
proč se -jak já- černě necítíš

černá je nejtemnější noc
černou si beru když nestojím o pomoc
černá je moje, je záhadná
černý je můj pohled na svět
černá je má nálada
s černou nemusím trpět

je elegantní a smyslná
někdo se jí bojí
někdo ji vyznává
někomu pomáhá

když mám černou na sobě
cítím se bezpečně,
cítím se svá
nikdo se neptá všetečně
„je ti něco?“

nemůžu se jí navždy vzdát
můžu ji omezit, budeš-li si to přát

černá je pro mě víc než barva
Autor dream in emptiness, 22.05.2008
Přečteno 293x
Tipy 13
Poslední tipující: annuska, JohnyD., lucajda89, jesus of darkness, Lilly Lightová, Jahodová kopretina, Vlk v rouše, Zayo, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Černá je důstojnost.

05.09.2009 02:07:00 | Fenceless

já ti černou neberu,
nechci říkat schvaluju,
ale nezakazuju =*
protoze Tě miluju

=* oyf =* bf ;D =*

22.05.2008 14:47:00 | Zayo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí